Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 22:22

Σε καραντίνα φίμωσης η αξιωματική αντιπολίτευση των πολυτέκνων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 1 γράφει ο Δημήτρης Μακρής

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΦΙΜΩΣΗΣ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Οφείλω να ευχαριστήσω agriniobestof και agriniorress διότι ανήρτησαν το προηγούμενο άρθρο μου  <<ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ >> και μάλιστα να εξάρω  τη γενναιότητα στην ανοχή της άποψης που έχει το σθένος να ασκεί κριτική στην τέταρτη εξουσία. Ένα μπράβο λοιπόν που άσκησαν  σωστά το θεσμικό τους ρόλο. Όμως δεν μπορώ να πω ότι όλα καλά και καμωμένα αφού πρώτα διευκρινίσω και τον δικό μου θεσμικό ρόλο στο Πολυτεκνικό status του Αγρινίου, ένα ρόλο τον οποίο κάποιοι καταφέρνουν να αγνοούν για να τον κρατούν σε καραντίνα φίμωσης. Δεν θα αναφερθώ στην 25ετή ιστορία μου σε σχέση με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. 

Θα αναφερθώ στις τελευταίες  εκλογές που ήμουν υποψήφιος Πρόεδρος με μοναδικό αντίπαλο τον κ. ΝΤΑΟΥΛΑ, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος και με το απολυταρχικό σύστημα που συστηματικά εφαρμόζει εξέλεξε όλους τους δικούς του  ακόμα και την εξελεγκτική επιτροπή μη αφήνοντας κανένα περιθώριο  ανάδειξης των Συμβούλων με σχετική πλειοψηφία κατά παράβαση και του καταστατικού. Εγώ είμαι επιλαχών Πρόεδρος πράγμα το οποίο με νομιμοποιεί να εκφράζω την άλλη άποψη εκ μέρους και αυτών που με ψήφισαν και να ισχυρίζομαι ότι εκπροσωπώ πολύτεκνους του Αγρινίου που με ψήφισαν αλλά και αυτών που δεν μετέβησαν μεν  να ψηφίσουν, εφ όσον επιθυμούν τον εκδημοκρατισμό του Συλλόγου. Βεβαίως στις τελευταίες εκλογές δεν άσκησα ενστάσεις γραπτές, αρκέσθηκα στις προφορικές. Είναι λοιπόν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ατόφιος της ομάδας ΝΤΑΟΥΛΑ , ομάδα η οποία πορεύεται με ανυπαρξία της αντίθετης άποψης σε κατάσταση αντιδημοκρατικής παθογένειας του απολυταρχισμού. Ως μοναδικός λοιπόν αντίπαλος  του κ ΝΤΑΟΥΛΑ έχω αυτονόητα  θεσμικό δικαίωμα στην άλλη άποψη, στη διαμαρτυρία ως το απαραίτητο συστατικό για τον εκδημοκρατισμό και την κατάργηση του απολυταρχισμού που διέπει το Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου.

Η τοποθέτησή μου λοιπόν ως το αντίπαλο δέος του κ. ΝΤΑΟΥΛΑ στις τελευταίες εκλογές αλλά και στις Γενικές Συνελεύσεις επιβεβαιώνουν και αποδεικνύουν την πλήρη ανυπαρξία αντιθέτων απόψεων και πως είναι δυνατόν άλλωστε να αντιπολιτευθούν τον εαυτό τους; Στις τοποθετήσεις μου πέφτουν οχλοκρατικά και τραμπουκικά να με φάνε χωρίς επιχειρήματα και σε κάποιους ισχυρισμούς τους δεν αφήνουν να ακουσθεί ο αντίλογός μου. Έτσι αντιλαμβάνονται τις αρχές δημοκρατικής δεοντολογίας και της Ορθοδοξίας την οποία εκ του πονηρού επικαλούνται .

Ο Φαρισαϊσμός στο μεγαλείο του. Προκάλεσα τον κ. Πρόεδρο  να αντιπαρατεθούμε πολιτισμένα σε τηλεοπτικό debate . Αλήθεια τι φοβάται ο κ. ΝΤΑΟΥΛΑΣ και αποφεύγει την δημόσια αντιπαράθεση με τον αντίπαλό του; Σφυρίζει λοιπόν αδιάφορα  από θέσεως ισχύος με δυνατότητα πρόσβασης στο τηλεοπτικό μονοπώλιο. Από πλευράς μου  ως επιλαχών Πρόεδρος δικαιούμαι να εκφράζομαι όπως προαναφέρω. Συνεπώς δεν πτοούμαι και θα συνεχίσω να επιδιώκω τον εκδημοκρατισμό του Συλλόγου πιστός στις αρχές μου και τις δημοκρατικές ευαισθησίες μου, αφουγκρασμένος παράλληλα τους διαφωνούντες πολύτεκνους με την κρατούσα κατάσταση. Οι πολύτεκνοι καταλαβαίνουν αλλά και αυτοί που δεν κατάλαβαν έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση για να καταλάβουν. Κατόπιν του παρόντος κατατοπιστικού άρθρου μου, ας ελπίσω στην άρση της πολυετούς καραντίνας και να μη με θεωρούν ως ένα οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου, αφού έχω δώσει μάχες και παρήγαγα έργο υπέρ των πολυτέκνων το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να πληροφορηθούν οι πολύτεκνοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  [ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ] ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διαβάστηκε 2296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.