Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 18:41

”Κάτοικος” Μεσολογγίου και τη νέα χρονιά η Φιλανδριανού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ σημαντική κίνηση για την ΑΕΚ Μεσολογγίου η οποία κράτησε στο δυναμικό της την επιθετική παίκτρια Αναστασία ( Σία) Φιλανδριανου. Η έμπειρη παίκτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας και θα την ενισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό της, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παίκτριες από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το υπάρχον ρόστερ.

Η παραμονή της Αναστασίας Φιλανδριανου ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της ΑΕΚ Μεσολογγίου για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο, καθώς η έμπειρη επιθετικός ήταν μια από τις βασικές επιλογές στο πρωτάθλημα που τελείωσε και η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία στην Α ‘Εθνική και τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση . Για την παραμονή της παίκτριας στην ομάδα θετική ήταν και η εισήγηση του προπονητή Γιάννη Γουλη.

Οι δηλωσεις της Φιλανδριανου

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ή έμπειρη Καλαματιανη ποδοσφαιριστρια δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μείνω και φέτος στο Μεσολόγγι. Ανανέωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν.

Είναι μία νέα πρόκληση για μένα να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση».

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1117 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.