Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 00:54

Βέροια - Παναιτωλικός (0-1) Τι δήλωσαν οι Προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Γιάννης Μαντζουράκης και Νίκος Καραπιπέρης στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Βέροια-Παναιτωλικός (0-1)

Γιάννης Μαντζουράκης - «Είχαμε πειθαρχία»

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της σημερινής αναμέτρησης. «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και την σημαντική νίκη που πέτυχαν», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα της Βέροιας. «Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίζει τη παραμονή των «κυανοκίτρινων». «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Νίκος Καραπιπέρης - «Έκλεισε τους χώρους»

Στην καλή αμυντική λειτουργεία του Παναιτωλικού στάθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας Νίκος Καραπιπέρης, που αύριο θα δώσει τη σκυτάλη στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά από μια στημένη φάση και μια λάθος απόκρουση δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο μας επηρέασε σημαντικά. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έκλεισε πολύ καλά όλους τους χώρους παίζοντας δυνατά, σε αντίθεση μ’ εμάς που υστερούσαμε στη δύναμη. Παρόλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσουμε πίσω, παρότι ρισκάραμε αρκετά. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα που είχαμε στην διάθεσή μας, χάσαμε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία.Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς που έχει πρόβλημα».

Μετά ρωτήθηκε για την αλλαγή του Μαγιέφσκι όπου αποδοκιμάστηκε από την εξέδρα. «Ο Μαγιέφσκι χρειάζεται χώρο για να κινηθεί και ο Παναιτωλικός ήταν καλά κλεισμένος. Χρειαζόμασταν ψηλούς παίκτες γιατί ξέραμε ότι στο τέλος το ματς θα πήγαινε στις σέντρες».

 

Διαβάστηκε 1792 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 01:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.