Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 18:26

Παναιτωλικός: Τέλος ο Κέβιν, ανοιχτό του Φερνάντεθ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο εφιάλτης πέρασε… Με το διπλό που έκανε ο Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη η παραμονή στη Super League 1 κλείδωσε. Από τη στιγμή που στο Αγρίνιο ξέρουν πού θα παίζουν την επόμενη χρονιά, φυσιολογικό ήταν να αρχίσουν τον σχεδιασμό για τη σεζόν που έρχεται.

Πάντα πρωτίστως ξεκαθαρίζεις τα δεδομένα από το υπάρχον ρόστερ. Αυτό κάνει και ο Παναιτωλικός. Επαφή με Ρόσα και Ντάουντα για να παραμείνουν έχει γίνει. Ενημερώσαμε, άλλωστε, πως είναι θετικοί και οι δύο παίκτες, αλλά και… «τσουχτεροί». Θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα, ο Κέβιν αποτελεί παρελθόν. Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε λόγω τραυματισμού να βοηθήσει στο τελευταίο ματς με τον Βόλο. Γι’ αυτό και έχει ήδη πακετάρει ο Ισπανός, ο οποίος θα κληθεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει με τον συμπατριώτη του Χεσούς Φερνάντεθ. Ο 32χρονος κίπερ ήταν και εκείνος μεταγραφή του Ιανουαρίου. Υπάρχει, όμως, μία μεγάλη διαφορά. Εκείνος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού. Στην Κλουζ ανήκει και εκείνη έχει τον τελευταίο λόγο. Σε πρώτη φάση θέλει να τον κρατήσει πριν πάρει την οριστική της απόφαση. Στο Αγρίνιο μπορεί να μην καίγονται, αλλά θα ήθελαν να βρεθεί ένας τρόπος για να μείνει. Ωστόσο, δεν είναι στο χέρι τους.

πηγή : sportime.gr

Διαβάστηκε 1101 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.