Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 15:36

ΕΟΚ: Χωρίς ξένους η Α2 της νέας σεζόν!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΟΚ έβγαλε την προκήρυξη της Α2 για τη νέα σεζόν, στην οποία τονίζεται ρητά και κατηγορηματικά ότι οι ομάδες δεν θα έχουν ξένους στις τάξεις τους! Αντιδράσεις από κάποιες ομάδες. «Είχαμε συμφωνήσει με τις ομάδες και το θέμα πέρασε διά πλειοψηφίας», είπε ο Τάκης Τσαγκρώνης στο Basketblog.gr.

Το πρωτάθλημα της Α2 στη νέα σεζόν θα διεξαχθεί χωρίς ξένους! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία θα είναι καθαρά ελληνική! Η ΕΟΚ έβγαλε την προκήρυξη της Α2 για τη νέα σεζόν, στην οποία τονίζεται ότι οι ομάδες δεν θα έχουν ξένους στις τάξεις τους!

Κάποια σενάρια και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αυτό προκάλεσε μια μουρμούρα από κάποιες ομάδες.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης όμως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ τόνισε στο Basketblog.gr ότι τα σωματεία ζήτησαν να μην υπάρχουν ξένοι στη νέα σεζόν, έτσι ώστε να πάρουν μια οικονομική ανάσα και να μπορέσουν να απορροφήσουν κάποιες από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στα ταμεία τους οι οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού.

Επίσης τόνισε ότι η ΕΟΚ συμφώνησε απλά μαζί τους και ότι το όλο θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία όπου οι ομάδες συμφώνησαν κατά πλειοψηφία να μην υπάρχουν ξένοι στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά ο Τάκης Τσαγκρώνης ανέφερε: «Τα σωματεία είχαν συνάντηση και στη συνέχεια εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με την ΕΟΚ. Μας ενημέρωσαν ότι θα ήθελαν το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς ξένους, έτσι ώστε οι ομάδες να πάρουν μια οικονομική ανάσα μετά τα τεράστια πλήγματα που προκάλεσε σε όλους τους συλλόγους ο κορονοϊός. Εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Στην συνάντησή μας με τις ομάδες  αποφασίστηκε δια πλειοψηφίας να γίνει το νέο πρωτάθλημα χωρίς ξένους».

Πηγή: basketblog.gr

Διαβάστηκε 1097 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.