Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 21:18

Μιχαηλίδης: «Ήμασταν στοχοποιημένοι, βούληση να μείνουμε στον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τη σωτηρία του Παναιτωλικού και το μέλλον τους στον «κυανοκίτρινο» πάγκο, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Μιχαηλίδης στον FOCUS FM.

«Μας είχαν… καθαρισμένους και στοχοποιημένους από την αρχή της χρονιάς. Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν ότι είμαστε… τσιράκια του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε. «Υπάρχει βούληση από πλευράς του Παναιτωλικού να μείνουμε εδώ στο Αγρίνιο μαζί με τον κ. Χάβο. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα παρουσιάζει ένα σοβαρό πρόσωπο. Έχω περάσει από πολλές ομάδες και έχω να πω ότι το Αγρίνιο είναι μια πόλη ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Η πρώτη κουβέντα όλων είναι για τον Παναιτωλικό, δεν έχουν ασχολούνται με κάτι άλλο. Έχει την τύχη η ομάδα να έχει έναν επενδυτή που δημιούργησε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο και κάθε χρόνο δίνει χρήματα για να ενισχύσει τον Παναιτωλικό, χωρίς να παρεμβαίνει ποτέ στο έργο των προπονητών».

Όσο για τη «μάχη» της παραμονής μεταξύ Πανιωνίου και Ξάνθης σχολίασε πως «θα ήθελα να μείνει η Ξάνθη στην κατηγορία, γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο για την Βορεία Ελλάδα και γενικότερα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τους βαθμούς, αυτό γίνεται μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να μην ξέρουν οι ομάδες τι θα γίνει με την παραμονή και την σωτηρία τους. Πρέπει να βρεθεί ένας… σεναριογράφος να γράψει την συνέχεια. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.