Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 17:37

Στίβος: Eντυπωσίασε η ομάδα Κ16 της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο αποτέλεσε για την ομάδα Κ16 (13-15 ετών) της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του 3ου Ομίλου, που διεξήχθη στην Πάτρα.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Αγρινίου κατάφεραν να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους, εντυπωσιάζοντας με την αγωνιστική τους παρουσία.
Αυτό που προσδίδει μεγαλύτερη αξία των αποτελεσμάτων των αγώνων δεν είναι τα έξι χρυσά μετάλλια και τα τέσσερα χάλκινα αλλά κυρίως οι ατομικές επιδόσεις όλων των παιδιών, γεγονός που φανερώνει το ιδιαίτερο πάθος και σθένος που κατέβαλαν.

Πρωταθλητές αναδείχτηκαν , η Χριστίνα Σκεπετάρη στα 1200μ, η Χαριτίνη Καραχρήστου στα 3000μ, ο Αδαμάντιος Δρόσος στα 3000μ και η ομάδα 3Χ1200 κοριτσιών. Η Βασιλική Καντερέ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 80μ και η ομάδα 3Χ1200 των αγοριών (Γιάννης Ματσούκας, Παναγιώτης Τουφεκούλας, Διονύσης Καψάλης) μετά από μια φοβερή κούρσα τερμάτισε τρίτη.

Εξαιρετικά αγωνίστηκαν επιτυγχάνοντας ρεκόρ, η Θόη Γκουρνέλου τέταρτη στο ύψος, η Άννα Δρόσου πέμπτη στα 2000μ με φυσικά εμπόδια, ο Γιάννης Ματσούκας τέταρτος στα 3000μ, , η ομάδα 4Χ80 κοριτσιών (Βασιλική Καντερέ, Μαργαρίτα Παλαιοπάνου, Αρετή Τσίγκα, Μυρτώ Αναγνωστού) έβδομη και η Μυρτώ Αναγνωστού ένατη στα 80μ.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα , που συνεχίζει δυναμικά και βροντερά να γράφει ιστορία στο στίβο της πόλης, παρά τις δύσκολες και πολλές φορές αντίξοες συνθήκες προπόνησης που αντιμετωπίζουν κατά διαστήματα, αποδεικνύουν ότι το μεράκι η αγάπη ,το πάθος, η σωστή και επιστημονικά καταρτισμένη προπόνηση χτίζουν γερά θεμέλια επιτυχίας και ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1173 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.