Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:01

Οργανωμένοι Παναιτωλικού: “Η ομάδα βούλωσε πολλά στόματα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς έπαιξε σαν ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ και βούλωσε πολλά στόματα που τον απαξίωναν συνέχεια κατά την διάρκεια αυτής της σεζόν.

Πηγαίνοντας κόντρα σε όλους και όλα (απαράδεκτοι σχεδιασμοί, άκυρο πλάνο, αποδυνάμωση του Συλλόγου μας και γενική σωρεία λαθών από πλευράς διοίκησης, προσπάθεια δυσφήμισης του ανεξάρτητου Συλλόγου μας από τα διάφορα κέντρα εξουσίας που εναλάσσονται στα κουμάντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εχθρικές διαιτησίες και άλλα πολλά) έβγαλε αντίδραση και μέταλλο και παίρνοντας μια δίκαιη και ιστορική νίκη (την πρώτη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Πανιώνιο) στο γήπεδο που όταν πρόκειται για κρίσιμους αγώνες-“τελικούς” μας πάει!

Χωρίς λοιπόν να εξαρτόμαστε από πιθανές ή μη αναδιαρθρώσεις, θα μας έχετε και του χρόνου στο σβέρκο σας να σας χαλάμε την “γιορτή” με την κυανοκίτρινη περηφάνεια μας, την ανεξαρτησία μας και τον ρομαντισμό μας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ…ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΕΙΤΕ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1188 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.