Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 16:49

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ερώτημα Γ. Παπαδόπουλου από την παράταξη "Δήμος για τα παιδιά μας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού  ‘’δήμος για τα παιδιά μας’’, Γιώργος Παπαδόπουλος, στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε την 11η πρωινή, έθεσε στους δημοτικούς συμβούλους, στον Πρόεδρο και στον Δήμαρχο, το παρακάτω ερώτημα:

«Τις τελευταίες 10 ημέρες, στην δημοτική ενότητα Οινιαδών και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Γουριάς, παρατηρείται συνεχώς διακοπή της ροής του πόσιμου νερού, μετά το μεσημέρι, και διαρκεί αρκετές ώρες. Κάποιες ώρες της ημέρας δεν κυλάει σταγόνα νερού στις βρύσες μας. Τί προτίθεται να πράξει η ΔΕΥΑΜ και ο Δήμαρχος για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που άπτεται της δημόσιας υγείας?»

Η απάντηση λοιπόν από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ήταν χαρακτηριστική: « Το πρόβλημα παρατηρείται γιατί το τοπικό ΤΟΕΒ έχει διακόψει τη λειτουργία του για λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ποτίζουν τους κήπους τους με πόσιμο νερό».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα υπήρχε πριν κόψει το νερό το ΤΟΕΒ.

Ο Δήμαρχος επίσης τόνισε, ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται μόνο εάν πιάσουμε όλες τις παράνομες παροχές ύδρευσης.

Διαβάστηκε 921 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.