Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 13:07

2ο Δημοτικό Παναιτωλίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του προαυλίου χώρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του προαυλίου χώρου στο 2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας για την προστασία των μαθητών κατά την ώρα των διαλειμμάτων.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, μιλώντας στο PanaitolioNews, εξέφρασε την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αφού πρόκειται για ένα σύγχρονο και με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας έργο.
Ένα έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος για αναπλάσεις και σε άλλα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου, οι διεργασίες για την ένταξη και ανάπλαση του προαυλίου χώρου είχαν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, όταν σε συνάντηση στο 2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης είχε υποσχεθεί την δρομολόγηση της ανάπλασης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Κοινότητα Παναιτωλίου θα προχωρήσει και στον φωτισμό τις βραδυνές ώρες του χώρου ενώ θα γίνει και καθαρισμός και συντήρηση στην παιδική χαρά που βρίσκεται παραπλεύρως του σχολείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 982 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.