Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 23:02

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός και μετά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εθελοντικων Ομάδων Πολιτικής Προστασίας κ. Μίλτου Μπενάκη που μας ανακοίνωσε και επίσημα την διοργάνωση της μεγάλης αυτής άσκησης στην πόλη μας στις αρχές Οκτωβρίου.
Αυτή η διοργάνωση αποτελεί τιμή για την ΕΟΕΔ και για το Μεσολόγγι καθώς στα πλαίσια της άσκησης θα έρθουν πάνω από 20 διασωστικές ομάδες από όλη την Ελλάδα με 300 περίπου μέλη. Η διάρκεια της άσκησης θα είναι 4ήμερη με ημερίδες και πολλά σενάρια ορεινής και αστικής Διάσωσης και υγρού στοιχείου σε πραγματικό χρόνο!!!
Στα πλαίσια της επίσκεψης του κ Μπενάκη είχαμε συνάντηση με την Αντιπεριφερειαρχη κα Μαρία Σαλμα καθώς και με τον Δημαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ Κώστα Λύρο που τους εκφρασαμε την επιθυμία μας να είναι δίπλα μας αρωγοί στο μεγάλο αυτό γεγονός τόσο για την Πόλη μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή.Επισης ο κ Μπενάκης επισκέφτηκε το κέντρο επιχείρησης της ΕΟΕΔ και είχε γνωριμία με πολλά μέλη όπου και αντάλλαξε απόψεις”.  δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ Διονύσης Τσιρόγλου.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 1029 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.