Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 17:57

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε εταιρείες στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα επικοινωνήσετε

Ανοιχτές θέσεις σε διάφορες εταιρείες του Αγρινίου υπάρχουν αυτό το διάστημα. Ενδεικτικές αγγελίες και που θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Περισσότερες αγγελίες στην Εφημερίδα «Αναγγελία».

ΖΗΤΕΙΤΑΙ από εταιρεία στο Αγρίνιο, για 4ωρη εως 6ωρη απασχόληση, γυναίκα για γραμματειακή υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Απαραίτητα προσόντα: Οργανωτική, επικοινωνιακές δεξιότητες, δίπλωμα οδήγησης Β΄ Κατηγορίας, απαραίτητη γνώση H/Y, καλή γνώση Αγγλικών. Αρίστη γνώση H/Y για διαχείριση e-mail, προγράμματος τιμολόγησης και οργάνωσης δεδομένων. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο με εμπειρία στον χώρο των ανταλλακτικών για εργασία σε εταιρεία ανακύκλωσης στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 56720.

Η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ, ζητά υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων. Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ή επιθυμία προς απόκτηση θα εκτιμηθεί. Επικοινωνία: Μιχαήλ Παναγόπουλος. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ: 6946 905162.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με δίπλωμα Ε΄ Κατηγορίας για εργασία σε εταιρεία ανακύκλωσης στο Αγρίνιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26410 56720.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ φανοποιός πλήρους απασχόλησης, πενθήμερη εργασία, με 1.000 ευρώ μισθό, από εταιρεία στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 51430.

Περισσότερες θέσεις

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (10/7) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 1592 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία