Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:01

Αυτό το 50-50 θέλει;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πανιώνιος έχει παράπονα από τη διαιτησία και ζήτησε (λέει) διεθνείς διαιτητές για τα δύο τελευταία ματς. Εκείνα με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Το 50-50 θέλει με διαιτησία… τύπου Σκουλά.

Όπως στον αγώνα του α’ γύρου στη Ν. Σμύρνη, όπου ο συγκεκριμένος διαιτητής φρόντισε να εξαφανίσει το -6 με το οποίο άρχισε ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα λόγω μη αδειοδότησης (για μια ακόμα χρονιά).

Γιατί επί της ουσίας αυτό έγινε. Διαμορφώνοντας τόσο απροκάλυπτα το αποτέλεσμα έδωσε 3 πόντους στον Πανιώνιο και αφαίρεσε 3 από τον Παναιτωλικό. Η ανησυχία στις τάξεις των “καναρινιών” για τον ορισμό του Ευαγγέλου ο οποίος εφάρμοσε τους δικούς του κανόνες στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Ακόμα κι αν αύριο δεν χρειαστεί να κάνει όσα ο Σκουλάς (ο οποίος συνεχίζει να σφυρίζει!!!), είναι πιθανόν να βάλει το χεράκι του για να ευνοηθεί ο… αδικημένος κυανέρυθρος της Super League.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1032 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.