Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:01

Δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS: Επιστρέφονται οι 7 βαθμοί!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το CAS με σημερινή του απόφαση διασύρει την ελληνική δικαιοσύνη και αδειάζει προπαγάνδα μηνών από τη Συμμορία. Επιστρέφονται οι επτά βαθμοί στον ΠΑΟΚ και ακυρώνεται η απόφαση της Πρωτοβάθμιας και της Επιτροπής Εφέσεων.

Πανηγυρική δικαίωση για τον ΠΑΟΚ στην πολύκροτη υπόθεση των κατηγοριών για πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη. Αφού δύο διαφορετικά ποδοσφαιρικά όργανα, το Πρωτοβάθμιο της Superleague και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αρνήθηκαν να μπουν στην ουσία της υπόθεσης, ήρθε το CAS για να τους διασύρει όλους, με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως βέβαια και την προπαγάνδα της Συμμορίας που πετούσε “λάσπη” επί μήνες.

Μία υπόθεση που κρατούσε εδώ και μήνες, για να φτάσει τελικά στο CAS την περασμένη Δευτέρα, το οποίο βέβαια σε αντίθεση με τα ελληνικά όργανα, δεν χρειάστηκε… εβδομάδες για να εκδώσει απόφαση, αλλά μόλις πέντε ημέρες.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν τεράστιο διασυρμό της ελληνικής δικαιοσύνης από τα διεθνή ποδοσφαιρικά όργανα, που εκτός όλων των άλλων καταρρίπτει και την επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού περί δεσμευτικής απόφασης της ΕΕΑ. Την ίδια στιγμή διασύρεται και η προπαγάνδα με όσα υποστήριζε επί μήνες.

Πέραν όλων αυτών όμως, αποτελεί και υποχρέωση της ελληνικής δικαιοσύνης να “τελειώσει” όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και αρνήθηκαν να εξετάσουν την υπόθεση με δίκαιους όρους.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίαζαν για την απόφαση του CAS πως ο Ολυμπιακός κατάφερε το απόλυτο μηδέν στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί πρόκειται για νίκη του Δικεφάλου σε δυο σημεία, τόσο στην επιστροφή των επτά βαθμών, όσο όμως και στη μη δεσμευτική εισήγηση της ΕΕΑ.

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Μετά λοιπόν από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ επανέρχεται 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, με τρεις βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η (νέα) βαθμολογία της Super League: Play-Off (σε 33 αγ.)

1. Ολυμπιακός 85

2. ΠΑΟΚ 68

3. ΑΕΚ 65

4. Παναθηναϊκός 52

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 36

sdna.gr

Διαβάστηκε 1042 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.