Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 00:17

ΚΙΝΑΛ: Εκτός γραμμής ο Γιώργος Παπανδρέου, ζήτησε αποσυρθεί το ν/σ για τις πορείες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να αποσύρει το νομοσχέδιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις κάλεσε την κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου, κόντρα στην επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ το οποίο δήλωσε ότι θα το υπερψηφίσει επί τις αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά είχε υπεραμυνθεί τις προσπάθειας που κατέβαλε το ΚΙΝΑΛ για να αλλάξει το νομοσχέδιο. Η στάση Παπανδρέου έρχεται να προστεθεί στον πονοκέφαλο Γεννηματά για την στάση των 4 βουλευτών του κόμματος (Καστανίδης, Πουλάς, Κατρίνης, Μουλκιώτης) που διαφωνούν με το νομοσχέδιο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το iefimerida.gr η Φώφη Γεννηματά είχε συναντηθεί με τον Γ. Παπανδρέου για να λυθεί το ζήτημα.

Ο πρώην πρωθυπουργός από του βήματος της Βουλής άσκησε σκληρή κριτική στο νομοσχέδιο, λέγοντας ότι ανοίγει τον δρόμο σε κάθε λογής προβοκάτορα να δράσει.

Μάλιστα είπε ότι όταν ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός σε δύσκολες περιστάσεις, σε εκείνο το τεταμένο κλίμα « ποτέ δεν σκέφτηκα να απαγορεύσω τις διαδηλώσεις, κύριο μέλημά μου ήταν να προστατεύσω τη δημοκρατία».

Ο κ. Παπανδρέου έστρεψε τα βέλη του και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι εκείνη την περίοδο «έκλεινε το μάτι στη βία». Ωστόσο είπε ότι «αν ίσχυε ο νόμος επί Μαρφίν θα ήταν υπαίτια τα κόμματα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ Χρυσή Αυγή, σκεφτείτε το».

Για να καταλήξει απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Σας καλώ να σκεφτείτε ξανά το όλο θέμα έστω την ύστατη στιγμή σας προτρέπω να αποσύρετε το ν/ς να υπάρξει διάλογος σε βάθος με τα κόμματα».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 1478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/