Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 00:07

Αποδυναμώνεται η Πυροσβεστική Αγρινίου στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αποδυνάμωση οδηγείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου με τις μετακινήσεις προσωπικού στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου.
17 πυροσβέστες φεύγουν από το Αγρίνιο την προσεχή Παρασκευή με προορισμό άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού απ’ όπου είχαν επίσης μετακινηθεί πολλά άτομα προς τα νησιά.

Η μείωση προσωπικού ωστόσο σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πυρόσβεση είναι ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα και ανησυχητική εξέλιξη για την Πυροσβεστική του Αγρινίου, την μεγαλύτερη υπηρεσία του νομού που έχει την ευθύνη μιας πελώριας έκτασης και επιλαμβάνεται εκατοντάδων συμβάντων κατά τη διάρκεια του θέρους.

Είναι προφανές πως οι μετακινήσεις θα έπρεπε να αποτραπούν και οι υπηρεσίες του Νομού να ενισχυθούν. Για το θέμα που είχε αναδειχθεί και προ μηνός από το agrinionews.gr υπήρξε παρέμβαση του ΚΚΕ που ζήτησε την ακύρωση των μεταθέσεων και παράλληλα στελέχωση των υπηρεσιών του νομού, μονιμοποίηση, πρόσληψη προσωπικού, με σύγχρονες υποδομές και μέσα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 996 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.