Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 17:47

Από την Δευτέρα επανέρχεται το ωράριο του ΚΕΠ στο Αγρίνιο στην προ κορωνοϊού εποχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την προσεχή Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, προγραμματίζεται η επαναφορά στην προ κορωνοϊού εποχή του ωραρίου του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου που λειτουργεί στην πόλη του Αγρινίου (οδός Καραπαπά).

Αυτό σημαίνει πως η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται ξανά έως τις 7.30 το απόγευμα αντί για τις 3.00 μ.μ. που ισχύει από τις 16 Μαρτίου έως και σήμερα λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα υπήρχε η αστοχία του να είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δήμου Αγρινίου το προ κορωνοϊού ωράριο με αποτέλεσμα συμπολίτες να μεταβαίνουν στο ΚΕΠ απογευματινές ώρες και να το βρίσκουν κλειστό, εκφράζοντας απορίες αλλά και διαμαρτυρίες. Υπήρξαν βέβαια ανακοινώσεις στον τύπο αλλά προφανώς θα έπρεπε να είχε ανανεωθεί και η ιστοσελίδα του δήμου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 921 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.