Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 00:25

Ναύπακτος: “Δια περιφοράς” η αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε την μορφή της κατεπείγουσας σύγκλησης και τη δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, συνεδριάζει αύριο το σώμα με ώρα έναρξης στις 13.00 και ώρα λήξης στις 14.00.

Ο τρόπος αποστολής της ψήφου θα γίνει ηλεκτρονικά και στο  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με την υπ’αρ.163/29-5-2020 εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ. και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 σε αντικατάσταση του άρθρου  67 του Ν.3852/2010, με  τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αποπληρωμή 6ου λογαριασμού του έργου «Δημιουργία διαμόρφωση πολιτιστικού μονοπατιού καστρόπολης Ναυπάκτου», μέσω άλλης πηγής χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού (τροποποίηση τεχνικού προγράμματος).

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2020.
Η συνεδρίαση για το 1ο θέμα έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω μείωσης εσόδων εξ’ αιτίας των συνεπειών που προέκυψαν από covid-19, και αλλαγής στοχοθεσίας.

Η συνεδρίαση για το 2ο θέμα έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω επιβεβλημένης συντήρησης του αρδευτικού συστήματος στη Δ.Ε. Αντιρρίου, και την διάθεση δωρεάς από ΤΕRNA ENERGY.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1028 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.