Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:05 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 18:13

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις και εταιρείες στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα επικοινωνήσετε

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο υπάρχουν αυτό το διάστημα. Τι άτομα ζητούνται και που θα επικοινωνήσετε:

1) ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ – Λογιστικό Γραφείο στο Αγρίνιο ζητάει να προσλάβει λογιστή με εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ προπονητής / τρια για απογευματινή απασχόληση σε tennis club στο Αγρίνιο σε παιδιά ηλικίας 4-16 ετών. Τηλ. 6977 573989.

3) ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για service (μπουφέ) σε καφέ μπαρ στο Αγρίνιο. Πολύ καλές αποδοχές. Τηλ. 6947 494747 (ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00 και 18:00-21:00).

4) ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με δίπλωμα Ε΄ Κατηγορίας για εργασία σε εταιρεία ανακύκλωσης στο Αγρίνιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26410 56720.

5) ΖΗΤΕΙΤΑΙ φανοποιός πλήρους απασχόλησης, πενθήμερη εργασία, με 1.000 ευρώ μισθό, από εταιρεία στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 51430.

6) ΖΗΤΕΙΤΑΙ παιδαγωγός – δασκάλα για 4ωρη ή 8ωρη απασχόληση σε νεοσύστατο ΚΔΑΠ με έδρα στο κέντρο του Αγρινίου. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

7) ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές, με προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Η επαγγελματική εμπειρία είναι επίσης επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

8) ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ/ΠΩΛΗΤΗΣ. Απαραίτητη η γνώση χρήσης Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 1737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία