Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:51 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 18:02

Μεσολόγγι: Δωροεπιταγές στους νικητές της δράσης «Ψωνίζω και Κερδίζω» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι οι τυχεροί της κλήρωσης από την προωθητική ενέργεια «Ψωνίζω και Κερδίζω» του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου η οποία υλοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προσήλθαν από την την Τρίτη 30/06/2020 έως την Τρίτη 07/07/2020, στα Γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να παραλάβουν τις δωροεπιταγές για να εξαργυρώσουν τα δώρα τους.

Οι δωροεπιταγές παραδόθηκαν και στους 100 τυχερούς από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βασίλη Σπυρόπουλο, ο οποίος συνεχάρη και τους παρείχε πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα τις εξαργυρώσουν από τα καταστήματα μέλη του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι τα δώρα που κληρώθηκαν ήταν συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία εξαργυρωθήκαν σε επιχειρήσεις μέλη του συλλόγου μας.

Η εν λόγω ενέργεια διενεργήθηκε στο πλαίσιο προσπάθειας προς τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης για την σταθερή προτίμηση του κόσμου στα τοπικά καταστήματα.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου θα συνεχίσει να υλοποιεί παρόμοιες ενέργειες, που σαν στόχο έχουν την ανάταση της αγοραστικής κίνησης και την παροχή επιπλέον κινήτρων, ώστε να προτιμούνται οι επιχειρήσεις της πόλης μας από τους καταναλωτές.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 951 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.