Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 13:07

Παναιτωλικός: Οικογενειακή υπόθεση…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας 17χρονος έκανε ντεμπούτο στη Super League παίζοντας στο κέντρο της άμυνας δίπλα σε έναν 18χρονο!

Όχι σε ένα αδιάφορο ματς που ο προπονητής δίνει χρόνο συμμετοχής σε δύο παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία, αλλά σε ένα αγώνα επιβίωσης της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία! Δεν το λες και συνηθισμένο…Κι εντάξει ο «μεγάλος» (Λιάβας) έχει 36 συμμετοχές παίζοντας δεύτερη σεζόν επαγγελματικά. Ο μικρός (Κωνσταντόπουλος); Πριν ένα μήνα έγινε επαγγελματίας. Και έως χθες δεν είχε παίξει ούτε λεπτό, ούτε αλλαγή. Κατ’ ευθεία στα βαθιά μπήκε και έγινε το πρόσωπο (όχι μόνο της ομάδας ή του αγώνα, αλλά) της αγωνιστικής.

Ντεμπούτο, ονειρική εμφάνιση, γκολ – χρυσάφι, ρεκόρ!

Το τελευταίο… το έχει το Κωσταντοπουλέικο: Ο μπαμπάς Κώστας έχει το ρεκόρ συμμετοχών (421) στην 94χρονη ιστορία του Παναιτωλικού για το οποίο κόπιασε να καταρρίψει (το κατείχε ο Γιάννης Μακρής έως το 2005) παίζοντας 18 χρόνια με τα κυανοκίτρινα. Ο γιος Τόλης (αριστερά στη φωτο, όταν ο πατέρας του κρεμούσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια) έκανε τα δικά του ρεκόρ (βλέπε ΕΔΩ) μέσα σε μια ώρα!!!

Ε, όταν κάνεις τόσα πράγματα σε τόσο σύντομο διάστημα, αν μη τι άλλο, δημιουργείς πολλές προσδοκίες…

Πηγή: agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.