Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:17

Φιλοζωικό Σωματείο «Η Ελπίδα»: «Ελλιπής υποδομή το καταφύγιο στην Κατοχή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο Φιλοζωικών Σωματείων του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου «η Ελπίδα» και του Συλλόγου «Φίλοι των Ζώων και του Περιβάλλοντος Μεσολογγίου».

Υπήρξε διεξοδική συζήτηση και συμφωνία σε θέματα που αφορούν την ευζωία και την προστασία αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου «η Ελπίδα» μετά τα τελευταία γεγονότα της Κυριακής 5 Ιουλίου, θα ήθελε να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στην Κατοχή.

Δεκατέσσερα αδέσποτα ζώα που φυλάσσονταν στο χώρο ξέφυγαν και διασκορπίστηκαν στην γύρω περιοχή, βρέθηκαν τα πέντε έξω από το καταφύγιο  σήμερα 6 Ιουλίου, από τον άνθρωπο που φροντίζει τα αδέσποτα εκεί, των υπολοίπων αγνοείται η τύχη τους.

Ο Σύλλογος μας οφείλει να επισημάνει την ελλιπής υποδομή του χώρου καθώς αποδεικνύεται ότι δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας για την προστασία και την ευζωια των ζώων που φιλοξενούνται εκεί..

Καλούμε τον Δήμο Μεσολογγίου να μεριμνήσει άμεσα για την διαφύλαξη του χώρου και επισημαίνομαι για μια ακόμα φορά ότι είμαστε αντίθετοι στην περισυλλογή όλων των ζώων καθώς υπάρχουν ήρεμα και πλήρη κοινωνικοποιημένα αδέσποτα.

Σύλλογος Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου «η Ελπίδα»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.