Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:06

Μουσικό Σύνολο "Ηχώ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μουσικό Σύνολο «Ηχώ» είναι μια μουσική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η πρωτοβουλία, η υλοποίηση και η διδασκαλία των μουσικών κομματιών ανήκει στον καθηγητή μουσικής κο Γεώργιο Αθανασόπουλο. Το ρεπερτόριο του σχήματος αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις του επικεφαλής του συνόλου καθώς και διασκευές γνωστών συνθέσεων και έχει δεχθεί επιρροές από τις μουσικές παραδόσεις του ελλαδικού χώρου, της μουσικής του ευρωπαϊκού μεσαίωνα και της αναγέννησης, πάνω στα πρότυπα της πολυφωνίας. Η σύνθεση του συνόλου είναι μια ανάμειξη από παραδοσιακά όργανα του ελλαδικού χώρου (λύρα, ούτι, λαούτο, σαντούρι, κανονάκι) και μουσικά όργανα της κλασσικής ορχήστρας (βιολί, βιολοντσέλο κλπ).

Δείγμα της δουλειάς μας θα ακούσετε στα παρακάτω links, εφ’ όσον πρόκειται για κομμάτια που ηχογραφήσαμε και αναρτήθηκαν στο youtube.

Καλή σας ακρόαση…

Διαβάστηκε 1330 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.