Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 00:40

Με τη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη θα ανοίξει το Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τους ήχους του Σταμάτη Σπανουδάκη θα αρχίσει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, αφού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παραχώρησε το ορχηστρικό του κομμάτι "Δέσποινα" ως σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης έχει γράψει αξεπέραστες μελωδίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, για χορωδίες και ορχήστρες.

Σε συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης με την Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και καλλιτεχνική Διευθύντρια  Τασολάμπρου Χρυσούλα συζητήθηκε η σπουδαιότητα της μουσικής ως δομικό στοιχείο του πολιτισμού, αλλά και η ιδιαίτερη θεματολογία των έργων του συνθέτη, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί μουσικό του έργο στην κ. Τασολάμπρου, αφού και στο παρελθόν έχει παραχωρήσει έργα του προς εκμάθηση για την χορωδία «Αγία Σκέπη». 

Διαβάστηκε 1374 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.