Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 00:11

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι στη προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ: 

«Πριν το παιχνίδι η πρόθεσή μας ήταν να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν να δώσουν στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει. Ο βαθμός θεωρώ πως είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία που ανήκει».

Για την διαιτησία: «Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν κρίνονται από εμάς, κρίνονται από εσάς, τους τηλεθεατές δεν έχω να πω κάτι».

Για το αν οι αποφάσεις του διαιτητή έφεραν εκνευρισμό: «Προφανώς υπήρχε αρκετός εκνευρισμός. Δόθηκαν πολλά φάουλ κατά μας, αντίθετα σε πολλές φάσεις δικές μας δεν δόθηκαν φάουλ υπέρ μας».

Ο Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος των play out δεν θα είναι αδιάφορο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ: 

«Παρ' ότι δεν κινδυνεύσαμε σε κάποιες άλλες φάσεις, στις δύο που κινδυνεύσαμε φάγαμε γκολ και τις ευκαιρίες που βγάλαμε δεν τις κάναμε γκολ. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάσαμε μέσα στην περιοχή, είχαμε καλές τοποθετήσεις, αλλά...»

Για την βελτίωση του Ατρόμητου: «Καλό είναι αυτό, αλλά το καλύτερο είναι να παίρνεις τη νίκη αυτή τη στιγμή.

Για το αν είναι αδιάφορα τα παιχνίδια μέχρι τέλους: «Τίποτα δεν είναι αδιάφορο, κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο και δεν πρόκειται να γίνει».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.