Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 22:25

Α.Ο.Αγρινίου – Δήλωση του Νίκου Τσιαμάκη: Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Τσιαμάκης μέσω αποκλειστικής δήλωσης στο basket247.gr ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του σχετικά με τις φήμες που ακούστηκαν για εμπλοκη του στα κοινά του Α.Ο.Αγρινίου:

Σε απάντηση των όσον τεχνηέντως κυκλοφορούν (γιατί είμαστε μικρή πόλη και όλα μαθαίνονται) και που εμπλέκουν το όνομα μου με μελλοντική ενασχόληση με τα κοινά του Α.Ο.Αγρινίου θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Η οικογένεια μου έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα του Α.Ο.Αγρινίου και στα κοινά του μπάσκετ γενικότερα.Ο αδερφός μου μετά απο πολυετή προσφορά αποσύρθηκε, και εγώ ουδεμία πρόθεση έχω να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας.Καλώ λοιπόν τον παραιτηθέντα μέσω facebook προέδρο να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να δηλώνει προς τους παίκτες ότι τα χρωστούμενα θα τα βρούνε μαζί μου, που υποτίθεται οτι αναλαμβάνω την ομάδα. Δεν αναλαμβάνω καμία ομάδα και καμία υποχρέωση. Αυτοί που δημιούργησαν τις οφειλες να τις τακτοποιήσουν. Οποιαδήποτε αναφορά προς το ονομά μου είναι εκ του πονηρού και στόχο έχει να βγάλουν κάποιοι από πάνω τους το φορτίο που οι ίδιοι δημιούργησαν και να το βάλουν στην δικιά μου πλάτη. Τους διαβεβαιώνω οτι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Δηλώνω ξεκάθαρα για άλλη μια φορά οτι δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά του Α.Ο.Αγρινίου. Παραμενω φίλαθλος της ομάδας και κάθε υγιής μπασκετικής προσπάθειας που γίνεται στην πόλη μας.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr

Διαβάστηκε 1243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.