Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:00

Χαρίλαος Τρικούπης: Μεγάλες επιτυχίες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θρίαμβος για την αθλήτρια μας Λυκούδη Ανδριάνα, πρώτη θέση – χρυσό μετάλλιο – στα 100 μ. με 12 ,67sec. και δεύτερη θέση – αργυρό μετάλλιο – στα 200 μ. με 26,37. Οι επιδόσεις αυτές είναι μέσα στις καλύτερες στην Ελλάδα σε αυτή την κατηγορία (Κ18) και αυτόματα της δίνουν την πρόκριση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Λάρισα, 25 και 26/07.

Αλλά και οι άλλοι αθλητές-τριες μας που αγωνίστηκαν σε αυτούς τους αγώνες τα πήγαν πολύ καλά . η Σκαρμούτσου Εύη και Αντωνοπούλου Σωτηρία έτρεξαν στα 400 μ ., ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό αγώνισμα και κατετάγησαν αντίστοιχα ένατη(9) και δέκατη (10) με χρόνους : 70sec και 71 sec.

Ο πιο μικρός (2006) Ράπτης Άγγελος έτρεξε – πρώτη φορά – 1500 μ. κατετάγη ενδέκατος(11) επι συνόλου δεκαέξι – κυρίως μεγαλύτερων – αντιπάλων του με χρόνο 4min 52sec. η επίδοση αυτή είναι πολύ καλή για την ηλικία του και μας κάνει αισιόδοξους για το αθλητικό μέλλον του.

Οι παραπάνω αγώνες έγιναν από τον σεγας και συμμετείχαν αθλητές-τριες από εικοσιτέσσερα (24) σωματεία Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Αιτωλ/νιας .

Ο γ. ς . Χαρίλαος Τρικούπης με την παρουσία και διάκριση του και σε αυτό το πρωτάθλημα, δείχνει καθαρά την μεγάλη προσπάθεια του όλα αυτά τα χρονιά για την άνοδο του στίβου στην πόλη μας. Έχοντας ήδη δυο αθλητές μας ( Λυκούδη Ανδριάνα, Ράπτης Άγγελος ) να έχουν προκριθεί για τα πανελλήνια πρωταθλήματα και άλλους με μικρότερες διακρίσεις, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αποκτήσει το στάδιο Μεσολογγίου – εδώ και τώρα – σύγχρονο ελαστικό τάπητα (ταρτάν ) , χώρους αλμάτων και ρίψεων με τα αντίστοιχα στιβικα όργανα φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλη την χωρά. Για όσους ίσως το αγνοούν, ο χωμάτινος (κάρβουνο ) στίβος του σταδίου Μεσολογγίου ,στον οποίο γυμνάζονται οι αθλητές μας είναι ο τελευταίος – δυστυχώς – χωμάτινος στίβος πρωτεύουσας νομού στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές -τριες μας για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο το χρόνο ,για τις διακρίσεις που προσφέρουν στο σύλλογο και στην πόλη μας και ευχόμαστε πάντα υγεία και πρόοδο στον αθλητισμό και στην ζωή τους .

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.