Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 19:34

Το «ευχαριστώ» του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τις εθελοντικές δράσεις στη Δυτική Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανακοίνωση του ΟΕΕ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμμετοχή στην Ημέρα Εθελοντισμού που διεξήχθη την Παρασκευή 3 Ιουλίου σε Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργο εξέδωσε το 10ο Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητά μέλη και συμπολίτες μας,

Η Διοίκηση του 10ου Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Εθελοντισμού που διεξήχθη την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, όπου συγκεντρώθηκαν μονάδες αίματος και ιατρικό υλικό.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πατρών “Άγιος Ανδρέας” κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία (ο όποιος και ως μέλος της Τοπικής Διοίκησης του ΟΕΕ, συνετέλεσε τα μέγιστα), Πύργου κ. Χριστόπουλο και Αγρινίου κ. Τσώλη για την αμέριστη βοήθειά τους, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Το 10ο Π.Τ. αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της κοινωνικής δράσης που οφείλει να έχει ένας οργανισμός θα συνεχίσει και με άλλες δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του 10ου Π.Τ.
Γεώργιος Παππάς”

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 858 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.