Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 19:33

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πάνω από 175.000 οι αιτήσεις

Πάνω από 175.000 είναι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για 36.500 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων (σ.σ. έχουν ήδη κλείσει), ο ΟΑΕΔ θα επεξεργαστεί τις αιτήσεις, προκειμένου να συνταχθεί ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των ανέργων που, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, θ’ ανακοινωθεί προς τα τέλη Ιουλίου.

Ο ΟΑΕΔ καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελουμένων που θ’ απασχολήσει ο επιβλέπων φορέας και τις ασφαλιστικές εισφορές (φορέα – ωφελουμένου), οι οποίες θα είναι σύμφωνες με την ειδικότητά τους.

Οι καθαρές αμοιβές ορίζονται ίσες με το 1/25 του καθαρού ποσού του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού ημερησίως και όχι ανώτερες από το καθαρό ποσό του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού μηνιαίως.

Συγκεκριμένα για κάθε ωφελούμενο που τοποθετείται από τον Επιβλέποντα Φορέα για την υλοποίηση της δράσης, το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί σε 22,01 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερο από 550,36 ευρώ μηνιαίως.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία