Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 23:03

Η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

Με την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 5η αγωνιστική των Play-Out της Superleague με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Θεοδωράκης, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Καχίλα.

list atromitos panetolikos playout

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ο Μπαλας Μέγιερι βρέθηκε σήμερα στην κηδεία της μητέρας της γυναίκας του στην Ουγγαρία και αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα και στο προπονητικό κέντρο ενώ ο Χαρίσης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.