Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:07 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 19:40

Με το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου» στολίστηκε το δημαρχείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2020 στο Αγρίνιο είναι «έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου». Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατο του κορυφαίου ποιητή και πεζογράφου, ο δήμος Αγρινίου έχει πάρει την απόφαση να υλοποιήσει μια σειρά τιμητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της πόλης. Εκδηλώσεις που μάλιστα θα γίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το 2020 όμως είναι και χρονιά κορονοϊού. Και δεν ξέρουμε πως αυτό έχει επηρεάσει ή θα επηρεάσει τον προγραμματισμό που γίνεται. Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας, να θεωρείται από πολλούς ειδικούς, σχεδόν ως κάτι δεδομένο, ίσως να μην γίνουν τελικά όλα όσα έχουν στο μυαλό τους οι φορείς και ο δήμος Αγρινίου.

Πάντως ήδη το δημαρχείο «ντύθηκε» με το «έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου», προσφέροντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ας ελπίσουμε η πανδημία να μην εμποδίσει όσα σχεδιάζονται.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.