Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:14 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 17:45

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τα «κακά παιδιά»; - Επιστήμονες δίνουν την απάντηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστήμονες εξηγούν γιατί οι γυναίκες μπορούν εύκολα να ερωτευθούν άνδρες που έχουν χαρακτηριστικά προσωπικότητας «κακού αγοριού»

Τα κορίτσια αγαπούν την αυτοπεποίθηση στους άντρες

Αυτά τα κακά αγόρια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο pubmed.gov, δεν θα είχαν τη δύναμη να προσελκύσουν κορίτσια αν το επίπεδο εμπιστοσύνης τους ήταν χαμηλό. Το θέμα είναι ότι το επίπεδο εμπιστοσύνης που τους χαρακτηρίζει είναι τόσο υψηλό και φαίνεται ότι η στάση τους χαρακτηρίζεται από αυτό, κάτι το οποίο μπορεί να φανεί στους φίλους τους, στο αυτοκίνητο που οδηγούν, στο φαγητό που επιλέγουν να φάνε και πολλά άλλα.

Η προσωπικότητα του «κακού αγοριού» είναι πιο ελκυστική

Απλώς δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Για αυτούς, δεν υπάρχει βιβλίο κανόνων ή συγκεκριμένοι κανόνες τους οποίους ακολουθούν. Λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες και φαίνεται ότι ζουν πάντα στα άκρα. Παρόλο που τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και είναι παθιασμένοι με τις δικές τους πεποιθήσεις, εξακολουθούν να γνωρίζουν τον σωστό τρόπο να αντιμετωπίζουν μια κυρία και να την κάνουν να αισθάνεται υπέροχα.

Οι γυναίκες αναζητούν ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό πνεύμα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός «κακού αγοριού» είναι η αγάπη του για περιπέτεια και ενθουσιασμό. Για πολλές γυναίκες, φαίνεται, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Scientific American, ότι αν ένας άντρας δεν ζει μια πολυτάραχη ​​ζωή, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλος για αυτές. Απλώς μερικές φορές δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το περιπετειώδες πνεύμα.

Οι γυναίκες αισθάνονται προστατευμένες γύρω από αυτούς τους άνδρες

Τα κορίτσια επιλέγουν κακά αγόρια έναντι άλλων επειδή θέλουν μια ανδρική φιγούρα με την οποία μπορούν να προστατευτούν σύμφωνα με έρευνα με τίτλο «Women’s Vulnerability and Preferences for Physically Formidable and Dominant Mates». Οι περισσότερες γυναίκες που αισθάνονται ευάλωτες και φοβούνται τις κακοτοπιές, αναζητούν έναν άνδρα που μπορεί να τiς προστατεύσει. Στην πραγματικότητα, η ισχυρή φυσική του εμφάνιση, είναι αυτή που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς γύρω του.

Απελευθερώνουν το «κακό κορίτσι»

Ο ψυχολόγος, Robyn McKay, Ph.D., εξηγεί ότι οι γυναίκες που έχουν μια κρυφή εσωτερική επαναστατική πλευρά, προσελκύονται εύκολα από άνδρες που μπορούν να τις βοηθήσουν να την απελευθερώσουν. Συνήθως, στη γυναίκα αυτό το χαρακτηριστικό καταπιέζεται κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το βγάλει στην επιφάνεια είναι να γνωρίσει έναν άντρα-επαναστάτη.

pronews.gr

Διαβάστηκε 3354 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 17:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.