Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 17:44

Aργοναύτες Αγρινίου – Θεοδώρα Τίτου: Age is just a number

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Αργοναύτες Αγρινίου στην πιο περίεργη χρονιά ever κατάφεραν να γράψουν ιστορία επικρατώντας με 51-31 της Σχεριας Κερκυρας και ανεβαίνοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μεγάλη πρωταγωνίστρια του τελικού με 20 πόντους η αειθαλης Θοδώρα Τίτου που μιλησε στο basket247.gr για το πως είναι να επιστρέφει στα παρκέ μετά απο τόσα χρόνια καθώς και την αντίδραση των παιδιών της οταν τους ειπε οτι θα παίξει πάλι μπάσκετ.

-Η αντίδραση των παιδιών σου για την μαμά τους που την είδαν να παίζει;
Μητέρα και αθλήτρια είναι κάτι καινούργιο για μένα,ουσιαστικά, πρώτη φορά βιώνω το να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι παράλληλα και μητέρα. Είναι μια ανάσα για μένα, ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά μου.
Από την πρώτη στιγμή που είπα στα παιδιά μου ότι θα ξανά αρχίσω το μπάσκετ ήταν δίπλα μου όπως και ο σύζυγος μου παρ’ όλες την δυσκολίες, που είχανε και αυτά λόγω του σχολείου. Ξέρουν ότι το αγαπάω αυτό που κάνω πολύ και έτσι είναι δίπλα μου.

-Τι ήταν αυτό που έδωσε στους Αργοναύτες το πρωτάθλημα;
Ήμασταν μια ομάδα πολύ δεμένη, θα έλεγα πιο σωστά μια παρέα εντός και εκτός γηπέδου. Σε κάθε αγώνα δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως έγινε και στον αγώνα του τελικού. Πήγαμε στο παιχνίδι χωρίς κάποιο άγχος και πίεση και το κυριότερο με σκοπό να το ευχαριστηθούμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά, παλέψαμε την κάθε φάση και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ. Πήραμε μία καλή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και την διατηρήσαμε ως το τέλος κι έτσι ήρθε η νίκη και κατ’ επέκταση το πρωτάθλημα και η άνοδος.

-Πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστείτε μετά από μόλις 1 αγώνα για να παίξετε το πρωτάθλημα μετά από 3 μήνες απραξίας;

Ήταν αρκετά δύσκολο γιατί εκεί που είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε τον ρυθμό μας διακόπηκαν όλα λόγω κορωνοϊού. Τις πρώτες μέρες προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, και τις ανάσες μας και το κυριότερο να αποφύγουμε να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Υπήρχε μεγάλη χαρά και όρεξη από όλες μας που επιστρέψαμε στο γήπεδο και στις προπονήσεις και με αρκετή προσπάθεια και δουλειά, όποια δυσκολία υπήρχε ξεπεράστηκε.

Η ομάδα με την απαραίτητη στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια, θα μπορούσε να σταθεί στην Α2. Εννοείται με κάποιες μικρές προσθήκες σε αγωνιστικό επίπεδο και ακόμη περισσότερες σε εξωαγωνιστικό. Θέληση και όρεξη υπάρχει από ολους οπότε αυτό είναι μία σημαντική αρχή.

Μιχάλης Σταμουλάκης

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1179 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.