Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:14 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 17:56

ΔΕΥΑ Μεσολογγίου: “Καλούμε όλους τους καταναλωτές και κάθε αρμόδιο φορέα να κάνουν ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού, για να φτάσει για όλους”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, που στον Δήμο μας επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, παρουσιάζεται υπερκατανάλωση του πόσιμου νερού, με συνέπεια να είναι πολύ μειωμένη η πίεση λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και οι καταναλωτές που διαμένουν σε ορόφους, σε μεγαλύτερα υψόμετρα ή σε τερματικά σημεία να μην υδροδοτούνται.

Επισημαίνουμε, ότι το πόσιμο νερό δεν επαρκεί για ποτίσματα, ακόμη και σε κοινόχρηστους χώρους, ούτε και για ανεξέλεγκτη χρήση στα ντους στις παραλίες και στο σπίτι, στο πλύσιμο δρόμων και πεζοδρομίων, αυτοκινήτων κλπ.

Καλούμε όλους τους καταναλωτές και κάθε αρμόδιο φορέα να κάνουν ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού, για να φτάσει για όλους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.