Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 17:51

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια στη μία το μεσημέρι.

Τ​ην ανακοίνωση για την ανάρτηση των βαθμών έκανε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας με βάση εγκύκλιο που έλαβε από το Υπουργείο Παιδείας. Φυσικά οι ημερομηνίες και οι ώρες ισχύουν για το σύνολο των μαθητών και των σχολείων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι με εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιήθηκε ότι η ανακοίνωση της βαθμολογίας των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020 θα γίνει την Παρασκευή, 10-07-2020, μετά τις 13:00 μ.μ., οπότε και θα αναρτηθούν οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αρμοδιότητάς μας, κατόπιν του απαραίτητου ελέγχου. Στις καταστάσεις βαθμολογίας που θα αναρτηθούν θα περιλαμβάνονται οι κωδικοί των υποψηφίων και οι βαθμολογίες, όχι τα ονομαστικά στοιχεία».

Πηγή: epiruspost.gr

Διαβάστηκε 1094 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.