Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 11:42

ΕΣΠΕΑΙΤ: Χαιρετίζει την πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου για τις εκπτώσεις στα διόδια Ακτίου – Πρέβεζας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) χαιρετίζει την πρόταση που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, για την καθιέρωση «κάρτας ημέρας» στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας, αλλά και μείωση της τιμής κατά 50% για τους κατοίκους με επαγγελματικές δραστηριότητες στις δύο πλευρές.

Η εν λόγω πρόταση, που φαίνεται να υιοθετείται, κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη με την επισήμανση «Κανείς Υπουργός δεν θα υπογράψει να μην πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι. Αυτό θα το πετύχουμε μόνο μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη δική μας δουλειά».

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, στα πλαίσια της συνάντησης που είχαμε μαζί του,  τον Νοέμβριο του  2019, εκθέτοντας του το  θέμα των Διοδίων,  να αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες ή σε συντονισμένη δράση, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφέρεια του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας  

Λεμονιάς  Απόστολος                          Παπασταύρος Κων/νος

6983511103                                            6983507035

Διαβάστηκε 902 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.