Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 18:43

Νοσοκομείο «Σπύρου και Ελένης Τσικνιάς» θα ζητήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να μετονομαστεί το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη μετονομασία του Νοσοκομείου Αγρινίου σε νοσοκομείου «Σπύρου και Ελένης Τσικνιάς» θα ζητήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από το Υπουργείο Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και τέως διοικητή του Νοσοκομείου,  Λάμπρου Δημητρογιάννη, ο οποίος  μέσω των social media σημείωσε τα εξής:

«Τον Ιανουάριο του 2019 είχα προτείνει δημόσια την μετονομασία του Νοσοκομείου Αγρινίου σε ΄΄ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΚΝΙΑ΄΄, προκειμένου να τιμηθούν όπως αρμόζει η προσφορά και το έργο αυτών των ανθρώπων στην πόλη του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.Αυτό πρότεινα και στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, στα πλαίσια της ονοματοδοσίας των Κινητών Μονάδων Αιμοδοσίας, προκειμένου να αποφασίσει.Το Περιφερειακό Συμβούλιο ομόφωνα το αποδέχθηκε, και αναμένεται εντός ημερών να ζητηθεί επίσημα από το Υπουργείο Υγείας να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες!

Ευχαριστώ πρωτίστως τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξη της πρότασής μου, καθώς και τις υπόλοιπες παρατάξεις για την αποδοχή.
Εμείς τιμάμε τους ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μας όπως αρμόζει, σεβόμενοι την ίδια μας την ιστορία!»

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1088 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.