Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 18:08

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΑΟ Αγρινίου ο Περικλής Γερμανός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποχωρήσεων συνέχεια στον ΑΟ Αγρινίου καθώς προ ολίγου την αποχώρηση του από την ομάδα ανακοίνωσε και ο Περικλής Γερμανός. Από την ομάδα του Αγρινίου αποχώρησαν ακόμη από την προεδρία ο Γιώργος Ροκοπάνος και ο ένας εκ των αντιπροέδρων του ΑΟ, Κωνσταντίνος Τσιαμάκης.

Στην ανάρτηση του ο κ. Γερμανός ευχαρίστησε για την στήριξη φίλους και συνεργάτες ενώ σημειώνει πως το το τέλος αφήνει μια “πικρή γεύση” καθώς το μέλλον της ομάδας, που παρέμεινε αγωνιστικά στην Α2, μοιάζει αβέβαιο.

Ο ίδιος είχε προτείνει να υποβιβαστεί η ομάδα στην ΕΣΚΑΒΔΕ ώστε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με το οικονομικό σε αυτή την περίπτωση να ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα.

Πλέον, θεωρεί ότι η παραίτηση του ίσως βοηθήσει όσους έχουν μείνει να τρέχουν την ομάδα, η οποία υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αγωνίζεται και πάλι στην Α2.

Ειδικότερα η ανάρτηση του κ. Γερμανού:

Η θητεία μου στον Α. Ο. ΑΓΡΙΝΊΟΥ λαμβάνει κ τυπικά τέλος μετά από 8 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Το τέλος βέβαια το περίμενα εντελώς διαφορετικό γιατί δυστυχώς μένει μια πικρή γεύση όχι για αυτά που κατάφερε η ομάδα αλλά γιατί το μέλλον της παρουσιάζετε αβέβαιο.

Τις απόψεις μου για το τι έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα οι περισσότεροι τις ξέρουν κ δεν έχει νόημα να αναλυθούν από εδώ μέσα. Η συνέχεια φαντάζει δύσκολη κ ευθυνόμαστε όλοι σε αυτό γιατί την κάναμε εμεις ίδιοι

Ευχαριστώ όλους τους φίλους κ συνεργάτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί μου κ κάναμε το Αγρίνιο την πόλη που ζω κ αγαπάω να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα
Εις το επανειδην

Με πληροφορίες από basketa.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.