Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 13:21

Αγρίνιο -“Ενωμένο Εμπόριο”: “Κακώς αναδείχθηκε ως μείζον θέμα το θερινό πενθήμερο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ο τελευταίο διάστημα αναδείχθηκε από το ΔΣ ,κακώς κατά την άποψη μας ,το θερινό πενθήμερο ως μείζον και κυρίαρχο θέμα.
Πιστεύουμε ότι έπρεπε να έχει διερευνηθεί και να βρεθεί λύση από το ΔΣ με τρόπο ώστε να ικανοποιούσε την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μελών και μη μελών

Θα έπρεπε να ληφθούν υπ όψιν οι φετινές έκτακτες επικρατούσες συνθήκες και για αυτό είχαμε προτείνει έγκαιρα προς το ΔΣ πρόταση που ήταν Σάββατα ΚΛΕΙΣΤΑ μόνο για ΕΝΑ ΜΗΝΑ και ΜΟΝΟ για το φετινό καλοκαίρι,πρόταση που δυστυχώς αγνοήθηκε.

Παρόμοιες αποφάσεις με την δική μας πρόταση λόγω των εκτάκτων συνθηκών ελήφθησαν και από Εμπορικούς Συλλόγους όπως Λαρίσης, Τρικάλων και μάλιστα τονίζουν ότι η εφαρμογή της είναι προαιρετική.

Το ΔΣ κακώς αποφάσισε να ερμηνεύσει το ερωτηματολόγιο που διακινήθηκε στους συναδέλφους ως ψηφοφορία και να αγνοήσει στην απόφαση του τους υπόλοιπους συναδέλφους που διαφωνούσαν.

Δηλώνουμε ότι εμείς είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρακτικές και τακτικές. Όπως επίσης είμαστε αντίθετοι με την παρουσία συναδέλφων μελών και μη μελών του ΔΣ στην αγορά όπου περιφέρονται ζητώντας από συναδέλφους που δεν έχουν τοποθετήσει την αφίσα του συλλόγου να το κάνουν.

Εμείς σεβόμαστε απολύτως την επιλογή του κάθε συναδέλφου στο συγκεκριμένο θέμα σε αυτήν την δύσκολη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ,όπως επίσης σεβόμαστε τους συμπολίτες καταναλωτές και δεν αδιαφορούμε, δεν περιφρονούμε ,δεν προκαλούμε.

Κατηγορηθήκαμε για διχαστικές συμπεριφορές από το σημερινό ΔΣ

Όμως πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς ούτε διοίκηση ήμασταν στον σύλλογο και επίσης ούτε και εκείνοι που τον οδηγήσαμε στη σημερινή κατάσταση.
Συνάδελφοι του ΔΣ αντιληφθείτε ότι ο Σύλλογος αποτελείται από Ελεύθερους επαγγελματίες – Εμπόρους και δεν είναι κόμμα.

Το ΔΣ του συλλόγου έπρεπε αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύουμε (λόγω της υγειονομικής κρίσης )να επιλέξει να αναδείξει και να προβάλλει τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που απασχολούν έντονα τον Εμπορικό κόσμο (χρηματοδότηση που είναι μείζον θέμα , ενοίκια ,φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.α.) και όχι να αναδεικνύει ως μείζον το πενθήμερο.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να αντιληφθούμε όλοι οι συνάδελφοι ότι σήμερα δεν περισσεύει κανείς ,ότι οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων και ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να καταστήσουμε και πάλι το συλλογικό μας όργανο βασικό πρωταγωνιστή στις δίκαιες διεκδικήσεις μας για ένα καλύτερο μέλλον του Εμπορικού κόσμου.

“Ενωμένο Εμπόριο”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 821 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.