Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 13:14

Τηλεδιάσκεψη για τη διάδοση δράσεων και ενημέρωση φορέων πολιτισμού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με γνώμονα την ενίσχυση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, κάθε μορφής καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και την ανάδειξη πηγών άτυπης μάθησης στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες συλλόγων και φορέων πολιτισμού που επιδιώκουν αντίστοιχους σκοπούς στο σύνολο της Περιφέρειας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστηρίζει δράσεις της ΑΜΚΕ «Art in Progress». Η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί οδηγεί στο «5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας- ArtWalk 5», το όποιο αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για την πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για ένα έργο πολύ μεγάλης κλίμακας στον δημόσιο χώρο, καθώς στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιούνται μεγάλες τοιχογραφίες από διάσημους καλλιτέχνες σε χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Για τη διάδοση των δράσεων και την ενημέρωση των φορέων πολιτισμού της περιοχής, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τηλεδιάσκεψη : Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00. Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης είναι:

https://us04web.zoom.us/j/77740986011?pwd=dE5qU0RleHgydHJHR1UwVnh1Ty9UUT09

Διαβάστηκε 830 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.