Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:04 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 10:46

Παραδόθηκε διοικητικά το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα στην 6η Υ.ΠΕ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλιμάκιο δύο μηχανικών από την Τεχνική Υπηρεσία της 6ης Υ.ΠΕ., βρέθηκε χθες στις 11 το πρωί στον Μύτικα για να παραλάβει διοικητικά το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα. Παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα, με την ειδική σύμβουλο Πολιτικό Μηχανικό στον Δήμο Ξηρομέρου κα Νέλυ Κούση, του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Γκόλια και του Προέδρου του Μύτικα κ. Δημήτρη Φάρρου. 

Οι μηχανικοί της 6ης Υ.ΠΕ. κατέγραψαν καταρχήν τα παραλαβόμενα με βάση την μελέτη κατασκευής του Κ.Υ. Μύτικα, σημείωσαν κάποιες ελλείψεις σε σχέση με την μελέτη και σημείωσαν επίσης και κάποιες ελλείψεις, που δεν προβλεπόταν από την μελέτη, αλλά σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Μύτικα κ. Ιωάννη Χρόνη, σημειώθηκαν ώστε να γίνουν μελλοντικά μιας και είναι απαραίτητες να προστεθούν.

Τώρα στο δια ταύτα, τι προβλέπεται για το Κ.Υ. Μύτικα, γιατί αυτό ενδιαφέρει πρωτίστως τους πολίτες των οικισμών της Δ.Ε. Αλυζίας, των νησιών Καλάμου και Καστού Λευκάδας και τους επισκέπτες.

Η Τεχνική Υπηρεσία της 6ης Υ.ΠΕ., με βάση τις ελλείψεις που καταγράφηκαν στο πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής και τα 200.000 € που έχουν πιστωθεί την Άνοιξη του 2018 από το Υπουργείο Υγείας για αποπεράτωση του Κ.Υ. Μύτικα, πολύ σύντομα θα ετοιμάσουν μελέτη που θα προβλέπει αυτές τις εργασίες και προμήθειες που απαιτούνται, ώστε το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει.

Θα ζητηθεί από τον Διευθυντή του Κ.Υ. Μύτικα, μία αναλυτική απογραφή, τι διαθέτει το υπάρχον Κ.Υ. Μύτικα από εξοπλισμό, ώστε τα διαθέσιμα 200.000 €, να πάνε στις άμεσες ανάγκες ώστε να καταστεί λειτουργικό το Κ.Υ. Μύτικα και να ανοίξει σύντομα για τους πολίτες.

Η στασιμότητα και η απραξία του παρελθόντος φαίνεται να ξεπερνιέται, με το νέο κτήριο ολοκληρωμένο εδώ και 3 χρόνια και κανένας να μην νοιάζεται να γίνουν τα απαραίτητα βήματα ώστε να λειτουργήσει.

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, την 6η Υ.ΠΕ, το Υπουργείο Υγείας και την βοήθεια ενεργών πολιτών που αγαπάνε το Κ.Υ. Μύτικα, πλέον κινεί και τρέχει το θέμα, το έχει πάρει πολύ ζεστά, ώστε σύντομα να ανοίξει τις πύλες του το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Ξηρομέρου θα εξυγιάνει τον περιβάλλοντα χώρο, με μπάζωμα σε σημεία που απαιτείται και καθαρισμούς.

Κλείνουμε την ενημέρωση σας λέγοντας σας ότι από χθες παραδόθηκαν και τα κλειδιά του νέου Κ.Υ. Μύτικα, στον Διευθυντή κ. Ιωάννη Χρόνη με σχετικό πρωτόκολλο.

mytikaspress

Διαβάστηκε 856 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.