Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 09:41

ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Ευχαριστίες για τη φιλοξενία σε επιχειρήσεις εστίασης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου λειτούργησε τη φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου, η ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)” σε επίπεδο ΙΕΚ, για την απόκτηση διπλώματος επιπέδου 5.

Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας, επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους, στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης της πόλης μας, Περσεφόνη Μελαχρή (Αρχοντικό της Περσεφώνης) και Νίκο Μενάγια (Tourlida beach) οι οποίοι αποδέχθηκαν και φιλοξένησαν αφιλοκερδώς στις κουζίνες των καταστημάτων τους, τους καταρτιζόμενους με τους εκπαιδευτές τους για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων, τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο.

Η προσφορά τους αποτελεί σημαντική στήριξη για την υλοποίηση της ειδικότητας και της προσπάθειάς μας, αλλά και ένα πρώτο βήμα για σύνδεση της κατάρτισης με την αγορά εργασίας που επιδιώκουμε. Η ανιδιοτελής στήριξη στο έργο μας, παράλληλα αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη των εταιριών προς το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

Δρ Ιωάννης Γ. Χατζής

Διαβάστηκε 851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.