Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 00:51

Ναυπακτιακός: Με αισιοδοξία η νέα χρονιά -Γενική συνέλευση και εκλογές την Κυριακή 5/7 (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ναυπακτιακός τώρα θέλει τον κόσμο δίπλα του!!!

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση με θέματα την ενημέρωση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που τέλειωσε. Την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική συνέλευση μαζί με εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ομάδας. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Δρόσος υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα που αγαπούν την ομάδα να συμμετέχουν στην νέα διοίκηση . Αυτό που φαίνεται πάντως είναι όλα θα μπουν σύντομα στο δρόμο τους για την μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της Ναυπακτίας που θα συνεχίσει με νέο όραμα , αισιοδοξία και ελπίδα στην Γ’Εθνική κατηγορία.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται όμως και η συμμετοχή του κόσμου και δυναμική παρουσία στις επερχόμενες εκλογές και στην εγγραφή νέων μελών στην ομάδα. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας αυτή την νέα χρονιά που ξεκινά δεν πρέπει να είναι μόνος του θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δρόσος εκτός από τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ευχαρίστησε και όσους συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ραντεβού την Κυριακή στις 12:00 στο κτίριο Ναυπακτία.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1348 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 00:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.