Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 17:20

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Σάκης Βέρρος-Ναι μωρό μου εγώ-(7-2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σάκης Βέρρος: Επιστρέφει δισκογραφικά στην πιο ανεβαστική διασκευή του «Ναι μωρό μου εγώ».

Αναμένεται να γίνει το απόλυτο must club hit, αλλά και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, και όχι άδικα, αφού το «Ναι μωρό μου εγώ» από την μοναδική φωνή του Σάκη Βέρρου έχει όλο το πακέτο επιτυχίας.

Ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις live εμφανίσεις του όπου προκαλείται το αδιαχώρητο αλλά και την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, επανέρχεται δισκογραφικά με ένα τραγούδι που έχει γράψει μεγάλη μουσική ιστορία, και αγαπήθηκε από τη φωνή του σπουδαίου Κώστα Μοναχού.

Το «Ναι μωρό μου εγώ», σε μουσική του Γ. Ιωαννίδη και στίχους του Θ. Μπεκιράκη, έρχεται να απογειωθεί από τον Σάκη Βέρρο, που δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι στην πιο ανεβαστική επανεκτέλεση που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

Καλή Ακρόαση

Διαβάστηκε 1707 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.