Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 13:52

Διοικητική παραλαβή του Κ.Υ. Μύτικα από την 6η ΥΠΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών στο Κ.Υ. Μύτικα, στην διάρκεια του χρόνου κατασκευής του που ξεκίνησε το 2011.

Σήμερα στις 11 το πρωί περίπου, κλιμάκιο από την Τεχνική Υπηρσίας της 6ης Υ.ΠΕ θα παραλάβει διοικητικά το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα μετά το υπ’ αρ. πρ. 4553/26-06-2020 έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσκαλούσε την 6η Υ.ΠΕ., να εκκινήσει η διαδικασία…..

Επίσης με το υπ’ αρ. πρ. 3891/10-06-2020 έγγραφο, από τον Δήμο ορίστηκε εκπρόσωπος για την σημερινή διοικητική παραλαβή ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας.

Η διοικητική παραλαβή μέχρι τώρα από την 6η Υ.ΠΕ. δεν είχε γίνει και η νέα δημοτική αρχή εξ αρχής το είχε επισημάνει και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε.

Μεγάλος στόχος της νέας δημοτικής αρχής και του νέου Δημάρχου γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, την 6η Υ.ΠΕ, το Υπουργείο Υγείας και την βοήθεια ενεργών πολιτών, το βαλτωμένο και παρατημένο στην τύχη του επί πολλά χρόνια Κ.Υ. Μύτικα, να μπει σε πορεία ανοίγματος και λειτουργίας στη θητεία του και να έρθει να βοηθήσει στον τομέα της υγείας της περιοχής των οικισμών της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της 6ης Υ.ΠΕ.

Πηγή: mytikaspress

Διαβάστηκε 865 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.