Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 20:49

Την Τέταρτη (8/7/2020 20:00) η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ.

Η Γ.Σ. σύμφωνα με πληροφορίες ορίστηκε να γίνει στις 20:00 την επόμενη Τετάρτη σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου “Θεόδωρος Πασσιόπουλος”.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεδρίαση, καθώς πέρα από το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ.

Συγκεκριμένα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συζήτηση για πιθανή αναδιάρθρωση στην Α΄ Κατηγορία, για το τι θα γίνει με τη Γ΄ Κατηγορία και για τους Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Θα υπάρξει λοιπόν μια κουβέντα για όλο το ποδοσφαιρικό “χάρτη” του Νομού και θα γίνουν εισηγήσεις, που θα καθορίσουν σε ένα βαθμό τις προκηρύξεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ θα γίνει γνωστή η ημερομηνία μέχρι την οποία οι ομάδες πρέπει να αποστείλουν τα πληρεξούσια με το όνομα του εκπροσώπου τους στη Γενική Συνέλευση. Πιθανότατα η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 4η Ιουλίου.

http://www.websports.gr/

Διαβάστηκε 1573 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.