Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 13:45

Ναύπακτος: Όσο υπάρχουν εθελοντές,μπορούμε να ελπίζουμε – Αισθητικές παρεμβάσεις στην πλατεία Οξύλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάρη στις εθελοντικές προσπάθειες ιδιαίτερα πολιτών που διαμένουν στην περιοχή,έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο η πλατεία Οξύλου στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου. Οι παρεμβάσεις εθελοντισμού αφορούν στην καθαριότητα

Αγκαλιάζουμε την πόλη μας, επισημαίνουν στο μήνυμά τους και ομορφαίνουμε τον τόπο μας. Τον τόπο που ζούμε, τον τόπο που παίζουν τα παιδια μας, τον τόπο που αγαπάμε. Γινόμαστε ένα με τη γειτονιά μας. Αναλαμβάνουμε δράση και γινόμαστε οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε.
Ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας για τις υπέροχες ταιστρες (DIY) που μας χάρισε και συνέβαλε στο να ομορφύνει και άλλο ο χώρος, το τμήμα πρασίνου του Δήμου Ναυπακτίας που προχώρησε σε εμβολιασμό των δέντρων (πορτοκαλιές, λεμονιές, μανταρινιες) όπως επίσης και την Μικρή Ελπίδα για το γλυκό στεφανι που έφτιαξε με πολλή αγαπη και μεράκι.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 800 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.