Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 13:31

Συμπληρωματική Πρόσκληση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο διαθέσιμος προϋπολογισμός ανέρχεται σε 5 εκατ. ευρώ για τα “απλά’’ προγράμματα και 5 εκατ. ευρώ για τα “πολύ-προγράμματα” προώθησης και ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο του Καν(ΕΕ) 1144/2014 και για την αντιμετώπιση των διαταραχών που έχουν προκληθεί στην αγορά λόγω της πανδημίας του Covid-19 δημοσιεύτηκαν δυο συμπληρωματικές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων (απλά και πολύ-προγράμματα) για την εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες με προθεσμία υποβολής έως τις 27/08/2020.

Οι αιτήσεις για χρηματοδότηση υποβάλλονται απευθείας στον Εκτελεστικό Οργανισμό Καταναλωτών, Υγείας, Γεωργίας και Τροφίμων της ΕΕ (CHAFEA), ο οποίος είναι αρμόδιος για την αξιολόγηση και την έγκρισή τους.

Στην ιστοσελίδα του CHAFEA, υπάρχει μια σειρά εργαλείων που βοηθούν τους υποψηφίους να υποβάλουν επιτυχώς τις προτάσεις τους

Πληροφορίες: Τμήμα Εμπορικών Ροών και Προώθησης Προϊόντων,
Δ/νση Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων,
τηλ. επικοινωνίας: 2102124283, 4039, 4521
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1092 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα