Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 22:37

Μέσα Ιουλίου η συζήτηση για τη μελέτη του Πάρκου στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τις 13 ή τις 15 Ιουλίου προανήγγειλε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αφιερωμένη στην παρουσίαση της εγκεκριμένης μελέτης για την ανάπλαση του Πάρκου Αγρινίου.

Έτσι στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου δεν συζητήθηκε περαιτέρω το θέμα. Ωστόσο η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Γ. Παπαναστασίου και ορισμένα από τα λεγόμενά του σε αυτή προκάλεσαν την ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμου Παπανικολάου, ο οποίος ζήτησε διευκρινίσεις αναφορικά με το θέμα της φύλαξης του Πάρκου. Ο Γ. Παπαναστασίου απαντώντας διευκρίνισε πως από την ώρα που ο δήμος Αγρινίου δεν διαθέτει νυχτοφύλακες, οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολύ συγκεκριμένες και αυτές είναι είτε να γίνει ανάθεση σε ιδιώτη, όπως έγινε στην περίπτωση του ΔΑΚ Αγρινίου, είτε η φύλαξη να συμπεριληφθεί στην σύμβαση για την παραχώρηση του δημοτικού περιπτέρου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπαναστασίου διευκρίνισε επίσης ότι η συντήρηση του πρασίνου μετά την ανάπλαση του Πάρκου θα συνεχίσει να γίνεται από το προσωπικό του δήμου Αγρινίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1038 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.