Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 19:24

Πρωταθλήτρια η Κ16 της ΓΕΑ στους διασυλλογικούς αγώνες στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμμετείχαν 40 σωματεία

Μετά από τρεις μήνες προπονητικής και αγωνιστικής απραξίας, διεξήχθησαν στην Πάτρα οι πρώτοι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου της κατηγορίας Κ16, με τη συμμετοχή 40 σωματείων από τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά.

Εφαρμόζοντας ένα αυστηρό Υγειονομικό Πρωτόκολλο σ’ ένα νέο αθλητικό περιβάλλον (ιατρικές βεβαιώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, χρήση μάσκας, απουσία θεατών κ.α.) οι μικροί αθλητές της ΓΕΑ πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις. Αποτέλεσμα της σπουδαίας προσπάθειάς τους ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη συνολική βαθμολογία όλων των σωματείων.

Οι αθλητές του Αγρινιώτικου Συλλόγου κατέκτησαν συνολικά δέκα (10) μετάλλια, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πλασαρίστηκαν στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους. Επίσης αρκετοί από τους αθλητές του Συλλόγου κατάφεραν να προκριθούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που θα γίνει στις 11 και 12 Ιουλίου.

“Αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε τελευταία, οι επιτυχίες νέων παιδιών, οι οποίες δημιουργούν ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον” σημειώνει η ΓΕΑ σε ανακοίνωσή της.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1220 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.